Kreativa uppdraget i Uppsala city eller annan plats

100 uppdrag - 90 min

Kreativa uppdraget

Scroll

City eller på landet?

Kreativa uppdraget - perfekt teamaktivitet

90 minuter – 100 uppdrag! Den här aktiviteten utförs inne i centrala Uppsala och passar bra för grupper mellan 6-1000 personer. Det finns även möjlighet att skräddarsy utmaningen för andra geografiska platser som konferenscenters eller andra möteslokaler.

Kreativa uppdraget är perfekt för stora grupper samt tillfällen då tiden är viktig att kontrollera för flödets skull. En superkul och spännande aktivitet där delar av aktiviteten är möjlig att anpassa och skräddarsy med egna uppdrag eller frågor.

Spelet är en fartfylld poängjakt där deltagarna får 100 uppdrag att lösa, alla värda olika poäng. Fel svar ger poängavdrag och man kan svara PASS för att hoppa över frågan. Det gäller att prioritera! Hitta, klura, fota, ring, skapa — den grupp som är mest kreativ brukar ro hem segern. Spelet avslutas med poängräkning och prisutdelning.

Ladda ned produktbladet: Kreativa uppdraget

  • 595 kr/pp inkl moms
  • 6-1000 pers
  • 90 minuter
  • Wherever

Vem kan genomföra aktiviteten Kreativa uppdraget?

Alla som gillar spänning, tävling, uppdrag och allt annat som gör livet skoj är precis rätt för denna aktivitet! I Kreativa uppdraget kan alla delta. Aktiviteten lämpar sig väl för större grupper där tid och organisation av eventet är av vikt.

Den är den perfekta aktiviteten att kombinera med en konferens eller årsmötet för föreningen för att ge den där boosten till gruppen som kan vara utmanande att få till i mötessituationer. Går att genomföra i stan, på landet eller inomhus.

Nyhet! Utmana en konkurrent! Vi åker personligen dit och räcker över en officiell utmaning samt filmar och lägger upp i våra kanaler till konkurrentens förtret.

Säsong för Kreativa uppdraget

Året runt för gruppbokningar (min 6 st)

Bokningsförfrågan

Vi hjälper dig att paketera ihop en perfekt dag!

Få hjälp med en
härlig upplevelse