Utbildningar och föreläsningar Uppsala - GO Adventure

Svenska HLR-rådet

HLR + hjärtstartare

Lär dig att rädda liv!

HLR är en färskvara och behöver övas varje år. Vi har kursen för er och ert företag! Om ni bara vill köra en HLR-kurs så ordnar vi det men det är värt att utöka med hjärtstartare också då det ger en helhetskunskap som är bra för företaget i slutändan.

Att kunna rädda livet på sin kollega eller på någon ur sin familj känns väldigt viktigt. Vi visar med små medel hur detta går till och ni får samtidigt öva under realistiska former på er arbetsplats med våra certifierade instruktörer.

Självklart erhåller ni ett certifikat efter genomgången kurs. En HLR-kurs kostar inte mer än 595kr/pp exkl moms. Vi kommer till er och allt material ingår, inkl förbandsmateriel, övningsdockor, certifikat mm. Ni delas in i flera grupper om ni är många eller också delar vi upp det på flera omgångar.

En livsviktig kunskap samtidigt som vi bygger ert teams självförtroende för att kunna agera i en nödsituation. Känslan av att kunna rädda livet på en närstående eller en kollega är riktigt skön. Det ger en sorts förtroende för ens egen kapacitet att kunna göra något istället för att vara passiv. Du lär dig ett system att agera efter.

Vi är certifierade via HLR-rådet.

  • Lär dig rädda liv
  • 395kr/pp
  • HLR + AED
  • 90 min

Vad är du rädd för?

Föreläsning

Visste du att man kan använda samma teknik för att hantera en farlig kille i en krogmiljö som för en ekonomiassistent på hög höjd? Hur detta kommer sig går Jonathan igenom i detalj i sin föreläsning. Det handlar om rädslor, och att våga. Om hur man förebygger att rädslan tar makten. Det kallas vild kunskap och innebär samlad erfarenhet av de bästa lärdomarna.

GO Adventure är ett aktivitets- och eventbolag som genom upplevelser av annorlunda karaktär får människor att våga ta steget och samtidigt bygga starka relationer med varandra. Med erfarenhet från att peppa över 50 000 personer att våga göra saker som de hade tvivel om, har vi skapat ett sätt att arbeta med människor som är utöver det vanliga.

Med aktiviteter som takvandring på slottet, äventyrsbanan i Fjällnora, Pelle Svanslös och flera spännande uppdrag i city är GO Adventure aktivitetsföretaget som har höjt ribban för upplevelser i Uppsala.

  • 20 000 kr exkl moms
  • 75 min
  • Intressanta perspektiv
  • Verktyg att hantera rädsla

Bokningsförfrågan

Vi hjälper dig att paketera ihop en perfekt dag!

Få hjälp med en
fantastisk upplevelse