Lucia på Uppsala slott | GO Adventure - Årets modiga Lucia

Vem blir Årets modiga Lucia?

2023

Scroll

Lucia i Uppsala

Vem blir årets modiga Lucia 2023?

Evenemanget hittar du här med all info om själva eventet för publiken: https://www.facebook.com/events/227256616671502https://fb.me/e/3knZxAccf 

Temat är mod och att övervinna rädsla. Nominera dig själv eller någon du tycker varit modig så får den chansen att vara Lucia på slottstaket den 13:e december!

2018 års modiga Lucia var Anna-Lena Holmström – Regionchef för Svenskt näringsliv som på ett personligt plan utmanat sig själv och sina rädslor under det gångna året. 2019 var det Cilla Fischers tur att ta över kronan från Anna-Lena. Cilla är marknadschef för Sirius fotboll.

2020 i spåren av pandemin blev det Anna Bredberg – Intensivvårdssköterska.

2021 blev det Sofia Bo – Galleri Zeitgeist

2022 valde vi en anonym Lucia för alla dem som inte syns i samhället.

Nu är det dags för henne att lämna över kronan. Vem blir det i år?

Genom att överbrygga rädslor, bli bättre på att hantera rädslor och att uppleva saker tillsammans skapar vi förutsättningar för att relationer ska kunna göras mer hållbara. Att få möjligheten att befästa den här traditionen på slottet är så otroligt tillfredsställande säger Jonathan Tigrar VD för GO Adventure.

Vad kommer den nominerade att få uppleva?

Den 12/12 kommer en mindre kröningscermoni att genomföras. Därefter kommer den nya Lucian att få vara 2023 års Modiga Lucia på slottstaket den 13/12 klockan 19:00 då tåget går ut genom den norra kupolen på Uppsala slott. En oförglömlig upplevelse!

 

Vem kan nomineras?

Man kan nominera sig själv eller någon annan för att man under året varit modig och gjort något som kan vara inspirerande för andra. Någonting som har gjort att man övervunnit sin rädsla för något som tidigare har begränsat en eller stått i vägen. Det kan vara att man räddat någons liv med fara för sitt eget eller stått upp för något med risk för konsekvenser. En osjälvisk handling ❤️

Det är alltså en händelse eller utmaning som någon har antagit och genomfört trots att man varit rädd. Dvs mod. Det är inte antalet nomineringar utan vad personen i fråga har genomfört under 2022 som betyder något i motiveringen.

GO Adventure teamet tillsammans med partners utser sedan personen som kommer att få vara Lucia.

Att livet drabbar en på olika sätt är en naturlig del av livet. Men att man tagit en risk för någon annan är vad vi letar efter i Årets modigaste Lucia.

Nominera här!

Vi hjälper dig att paketera ihop en perfekt dag!

Få hjälp med en
perfekt upplevelse