Presentkort äventyrsbana och takvandring | GO Adventure

Ge bort en upplevelse till någon du tycker om

Presentkort

Scroll

På Takvandring eller Äventyrsbana

Presentkort

ÄVENTYRSBANA – HÖGHÖJDSBANA

En häftig naturupplevelse bland trädtopparna inne i den fantastiska skogen på Fjällnora. Äventyrsbanan är byggd som en slinga. Man startar vid ett träd där man klättrar upp till en plattform.

Därefter är träden kopplade med olika stationer som linbanor, nät och spännande hängbroar som man använder för att ta sig över till nästa plattform. Det är många plattformar och hela upplevelsen tar cirka 90 minuter för en grupp på 15 personer.

Det här banan är byggd för vanliga människor där det också finns möjlighet att själv variera svårighetsgraden. Höghöjdsbanan vid vår anläggning är något alldeles extra, där har vi arbetat fram en av Sveriges naturskönaste och häftigaste banor med över 30 sammanhängande stationer i huvudbanan i två nivåer. En perfekt aktivitet för en grupp som vill utmana sig och ha en riktigt häftig upplevelse. Att röra sig runt i skogen högt uppe i träden är verkligen mäktigt och speciellt.

En film från en kund på youtube: Äventyrsbanan

HUR GÅR DET TILL?

Våra guider möter dig vid Äventyrsbanans reception och ni blir tilldelade utrustning ni behöver för att kunna ta er fram genom banan på ett säkert sätt. Därefter har ni er säkerhetsgenomgång där ni går igenom allt ni behöver veta för möta utmaningen. Sedan startar ni äventyret.. Att klättra runt i trädtopparna säkrade i tjocka vajrar och med sele, hjälm och säkringar ger en känsla av att verkligen vara ute på äventyr. Aktiviteten är inte svår men ändå utmanande.

  • Perfekt present
  • För 1 eller 2 personer
  • Max 120kg
  • Från 10 år

Takvandring på Uppsala slott

Med säkerhetsutrustning och säkerhetslina tar vi oss upp genom det norra tornet där själva säkerhetsgenomgången sker och sedan ut på taket!

Alla som gillar utsikt kan genomföra denna aktivitet. Minimum 140cm och max 120kg. Detta är ingen fysisk aktivitet utan en upplevelse för alla som kan ta sig upp för några trappor.

Utsikten

Med en 360 graders utsikt så är det den överlägset bästa utsiktspunkten i Uppsala. Här ser vi allt från de gamla kungshögarna i Gamla Uppsala som Åmynningen som gav staden dess namn en gång i tiden.

Att gå längs takåsarna med staden som breder ut sig under oss är det verkligen en annorlunda upplevelse. Inget är så lockande för människor som att vara högst upp och kunna se ut över landskapet.

Köp presentkort här


Giltighetstid - 1 år med möjlighet till förlängning 1 år till

Köp presentkort på denna länk:

Presentkort
Öppnas i nytt fönster.

Vi hjälper dig att paketera ihop en perfekt dag!

Få hjälp med en
härlig upplevelse