HLR - Första hjälpen Uppsala Hjärt och lungräddning

HLR – Lär dig att rädda liv!

Hjärt och lungräddning

Scroll

HLR med hjärtstartare

GO Adventure hjälper företag med HLR med hjärtstartare och Första hjälpen. HLR är en färskvara och behöver övas varje år. Vi har kursen för er och ert företag! Om ni vill bara köra en HLR-kurs så ordnar vi det men det är värt att utöka med Första hjälpen också då det ger en helhetskunskap som är bra för företaget i slutändan.

Att kunna rädda livet på sin kollega eller på någon ur sin familj känns väldigt viktigt. Vi visar med små medel hur detta går till och ni får samtidigt öva under realistiska former på er arbetsplats med våra certifierade instruktörer.

Självklart erhåller ni ett certifikat efter genomgången kurs. En HLR-kurs kostar inte mer än 595kr/pp. Vi kommer till er och allt material ingår, inkl förbandsmateriel, övningsdockor, certifikat mm. Ni delas in i flera grupper om ni är många eller också delar vi upp det på flera omgångar.

  • 595 kr/pp
  • 10-24 pers
  • Er arbetsplats
  • 90 minuter

Vem kan genomföra HLR-AED?

Alla kan vara med på detta, dock vill vi gärna veta om det finns några begränsningar i gruppen innan ni kommer så att guiden kan anpassa utbildningen på ett bra sätt.

En livsviktig kunskap samtidigt som vi bygger ert teams självförtroende för att kunna agera i en nödsituation. Känslan av att kunna rädda livet på en närstående eller en kollega är riktigt skön. Det ger en sorts förtroende för ens egen kapacitet att kunna göra något istället för att vara passiv. Du lär dig ett system att agera efter.

Våra instruktörer är certifierade och aktiva via Svenska Rådet för Hjärt-lungräddning – HLR-rådet, Swedish Resuscitation Council

Säsong

Året runt för gruppbokningar (min 10 st).

 

Bokningsförfrågan

Vi hjälper dig att paketera ihop en perfekt dag!

Få hjälp med en
perfekt upplevelse