Takvandring på Uppsala slott nära Stockholm | GO Adventure

Takvandring Uppsala

Takvandring

Takvandring på Uppsala slott

Våra guider möter dig på utsatt tid vid entrén till slottstornet på Drottning Christinas väg 1A i Uppsala. Vi går upp till tornrummets magnifika kupol via det vackra trapphuset. I tornrummet kan du beundra de metertjocka slottsväggarna och det imponerande fackverket av tunga bjälkar från 1700-talet.

Här tar du på dig den personliga utrustningen som gör att du är säkrad under hela turen på taket, och får en säkerhetsgenomgång av guiden. Efter att ha genomfört provbanan inomhus så är det dags att ge sig ut på taket ovanpå Uppsala slott.

Med spännande inslag av Uppsalas historia och slottets alla hemligheter lotsar vi er igenom denna tur. Bra foton utlovas!

Ladda ned produktbladet: Takvandring

  • 695 kr/pp
  • 1-20 pers
  • Max 120 kg
  • Min 140 cm

För er som har tex presentkort

Bokningskalender för sällskap under 4 pers

Öppna avgångar utan krav på minimumantal:

Maj-sept
Lördagar 12:00 samt 14:00
Söndagar 12:00

Bokningskalender för öppna turer:

För er som är minst 4st

Gruppbokning

Alla som gillar utsikt kan genomföra denna aktivitet. Minimum 140cm och max 120kg. Detta är ingen fysisk aktivitet utan en upplevelse för alla som kan ta sig upp för några trappor. Med en 360 graders utsikt så är det den överlägset bästa utsiktspunkten i Uppsala. Här ser vi allt från de gamla kungshögarna i Gamla Uppsala som Åmynningen som gav staden dess namn en gång i tiden.

Gruppbokningar mellan 4-15 personer


Bli en streckgubbe

Ljusvandring under festivalen - Allt ljus på Uppsala

Under ljusfestivalen Allt ljus på Uppsala och kulturnatten genomför vi ljusvandringar på taket iklädda dräkter med inbyggda LED-slingor som lyser otroligt starkt. Bli en streckgubbe för en dag!


Säsong för takvandringar

Om ni vill vara med om något verkligt speciellt så boka någon av våra specialturer när det är konsert i Botaniska trädgården eller på sista april. Eller varför inte ta en privat tur för två i romantikens tecken, välj till en lyxig middag från Feskarn.

Året runt för gruppbokningar (min 4 st) Start varje heltimme.

Öppna avgångar utan krav på minimumantal Maj-sept

Lördagar 12:00 samt 14:00
Söndagar 12:00

Spana in specialturen!

I samarbete med Feskarn erbjuder vi Fredagsmys på taket i form av en privat tur för två inkl middag!

Uppsala slott

Vandra längs takåsarna

Om du vill ha en upplevelse som dina anställda sent kommer glömma eller en present till någon du älskar är en takvandring på Uppsala slott det perfekta eventet för alla åldrar.

En takvandring börjar från vår vindsvåning och slingrar sig runt slottets toppar för att avslutas med en utsiktsplats över borggården. För din säkerhet sitter du fast i en sele under hela turen och går längs en välplanerad rutt.

Vi har insett att det finns ett behov av aktiviteter i Uppsala för svensexor / möhippor därför har vi skapat en tur på slottet som är svårmatchad av andra event.  

En takvandring är ett Coronasäkert företagsevent där vi kan garantera att du och ditt företag kommer ha roligt med varandra samtidigt som du höjer moralen och ger varandra möjlighet att göra en stark upplevelse tillsammans.

Att gå runt på tak är inte bara toppen för företag utan kan vara den perfekta aktiviteten till er möhippa eller svensexa, vi gör gärna anpassningar för att din upplevelse skall bli så bra som möjligt. 

På taket har vi installerat ett toppmodernt säkerhetssystem där alla klättrare är individuellt säkrare för att göra risken för en olycka obefintlig. 

Vårat säkerhetssystem är fäst i de stabilaste punkterna av slottet för att hålla mot alla krafter. Så ni kan känna er trygga och säkra under er tur. på taket.

Coronasäkert för företag

Boka enkelt via nätet

Att hålla ihop ditt företag och se till att medarbetarna känner en gemenskap är avgörande för att hålla dem produktiva.

Vad är så rätt med att spendera en dag på Uppsala slott med att gå omkring på tak? Takvandring är en upplevelse som kommer skapa band mellan dina medarbetare som kommer stärka deras moral, känsla av samhörighet och självförtroende.

Vi hjälper dig att anpassa ditt företagsevent så det matcher ditt företag, nu under Coronatider kan det vara svårt att hitta coronasäkra företagsaktiviteter men vår takvandring går att utföra med avstånd och minska risken för smittspridning.

Vi tar ansvar.  

Bokningsförfrågan

Vi hjälper dig att paketera ihop en perfekt dag!

Få hjälp med en
härlig upplevelse