Spännande event i Uppsala | GO Adventure

Annorlunda, kreativa och spännande

Event

Scroll

På Uppsala slott

Konstveckan

Vad är gränser för dig?

Nu öppnar vi upp en av de mest outforskade platserna på slottet, där tio konstnärer ställer ut sina konstverk. Längs vandringen får du även möta konstnärerna, och få deras perspektiv på årets tema som är GRÄNSER. För den som vill finns också utrymme att utmana sin egna gränser i slutet av den här spektakulära turen, som går genom slottets gamla vindar och tornrum. 

Konstveckan avslutas lördagen den 25 september med en livesändning från tornrummet. Där dras bland annat vinnaren i tävlingen och vi får lite intervjuer av konstnärer och personerna bakom.

Fakta: Turen tar ca 60 minuter och guidas av GO Adventure. Efter turen finns möjlighet att köpa ett glas bubbel i baren. Måndag till fredag 20-24 september kl 18:00-20:00.

Biljetter finns här: Konstveckan

Äventyrsbana

Familjesöndag med grillning

En häftig naturupplevelse bland trädtopparna inne i den fantastiska skogen på Fjällnora. Höghöjdsbanan vid vår anläggning är något alldeles extra. Vi har arbetat fram en av Sveriges naturskönaste och häftigaste banor, med över 30 sammanhängande stationer i huvudbanan i två nivåer. En perfekt aktivitet för en familj som vill utmana sig och ha en riktigt häftig upplevelse.

Äventyrsbanan är byggd som en slinga. Man startar vid ett träd där man klättrar upp till en plattform. Därefter är träden ihopkopplade med olika stationer som linbanor, nät och hängbroar som man använder för att ta sig över till nästa plattform. Hela upplevelsen tar cirka 90 minuter.

Det här är en bana byggd för vanliga människor där det också finns möjlighet att själv variera svårighetsgraden. Att röra sig runt i skogen högt uppe bland träden är verkligen mäktigt och speciellt.

En film från en kund på youtube: Äventyrsbanan 

Vi arrangerar varje år ett antal söndagar då vi ställer fram grillarna och ni tar med det ni vill grilla så har vi ett skönt häng!

Luciatåg på taket

Varje år under Lucia genomför vi Sveriges häftigaste Luciatåg på taket till Uppsala slott. Uppsalas befolkning nominerar sin modigaste invånare som får vara Lucia på taket. Vem blir det i år?

Här nominerar man

  • 4-30 pers
  • Max 120 kg
  • Min 150 cm

Spännande ställen att ha event på

I våra spektakulära lokaler för upp till 50 personer kan vi arrangera och förverkliga även er idé om något roligt som ni vill göra. Vi har haft många olika typer av event och konferenser i tornrummet på slottet, på vinden och på stan. Kontakta oss gärna för idéer och uppslag.

Spökvandring och skräcknätter

På vindarna och i tornrummet har vi arrangerat läskiga event som spökvandring och skräckfilmskvällar där du som deltagare får vandra tillbaka över vindarna för att ta dig hem till tryggheten igen. Det kan finnas en överraskning längs vägen..

Ni ser våra event på vår Facebooksida och det är också där man snabbt får reda på när det händer något kul där vi är arrangörer.

Bokningsförfrågan

Vi hjälper dig att paketera ihop en perfekt dag!

Få hjälp med en
härlig upplevelse