Dinner game - En quiz för grupper runt middagsbordet

2X15 min

Dinner Game

Scroll

Wherever

Dinner Game

The Dinner Game är en underhållande aktivitet där deltagarna utmanas med jämna intervall under middagen. En god mix av beslut grundade på kunskap och risk krävs för att ro hem tävlingen! Aktiviteten skapad för att underhålla genom att med jämna mellanrum dyka upp under middagen. Deltagarna sitter vid sina bord och spelar på var sin surfplatta i lag om 3-6 personer. Aktiviteten kan delas upp i olika ”heat”, exempelvis ett innan förrätten och ett efter huvudrätten.

Frågeställningarna är framtagna för att skapa diskussion och skratt. Deltagarna prövas i att ta väl avvägda beslut på roliga frågor med varierande svårighetsgrad.

TIPS: Möjlighet finns att väva in företagsspecifika frågeställningar och på så sätt skräddarsy upplevelsen! Tilläggspris från 50 kr per deltagare. I priset för The Dinner Game ingår projektledare på plats i upp till 90min.

  • 395 kr/pp
  • 10-1000 pers
  • Wherever
  • 2X15 min

Vem kan genomföra aktiviteten Dinner Game?

Alla som gillar spänning, tävling, uppdrag och allt annat som gör livet skoj är precis rätt för denna aktivitet! I Dinner game kan alla vara med. Den lämpar sig väl för större grupper där tid och organisation av eventet är av vikt. Den är den perfekta aktiviteten att kombinera med en middag.

Nyhet! Utmana en konkurrent! Vi åker personligen dit och räcker över en officiell utmaning samt filmar och lägger upp i våra kanaler till konkurrentens förtret.

Säsong för Dinner Game

Året runt för gruppbokningar (min 10 st) Start varje heltimme.

Bokningsförfrågan

Vi hjälper dig att paketera ihop en perfekt dag!

Få hjälp med en
härlig upplevelse