Codebreak spännande kodjakt Uppsala | GO Adventure

Leta koder - få uppdrag

Code break

Scroll

I konferensrummet

Code break - perfekt teamaktivitet

Svårt att hålla dig vaken på mötet? Code Break är en snabb och underhållande lagaktivitet för de som vill planera in en snabb bensträckare som ett avbrott mitt i konferensen.

Deltagarna delas in i lag och utmanas att hitta ett stort antal koder som finns gömda i eller utanför konferensområdet. Om man svarar rätt på en fråga eller löser ett uppdrag så får man poäng. Svarar man fel får man minuspoäng och om man svarar pass försvinner frågan ur spelet. Strategi, laganda och teamwork är receptet för att stå som vinnare i den här roliga tävlingen!

Varje gång man hittar en kod och knappar in den i surfplattan ni får låna av oss så får man en utmanande tankenöt eller faktafråga att knäcka. Hitta så många koder som möjligt på 45 minuter och jobba tillsammans för att stå som vinnare i Code Break!

  • 395 kr/pp
  • 10-100 pers
  • I konferensrummet
  • 45 min

Vem kan genomföra aktiviteten Code break?

Alla som gillar spänning, tävling, uppdrag och allt annat som gör livet skoj är precis rätt för denna aktivitet! I Code break kan alla vara med. Den lämpar sig väl för större grupper där tid och organisation av eventet är av vikt. Den är den perfekta aktiviteten att kombinera med en konferens eller möte. Det är ingen fysisk aktivitet utan man kan göra den på en mycket liten yta.

Minsta antal för att kunna köra denna aktivitet är 10 personer.

Säsong för Code break

Året runt för gruppbokningar (min 10 st).

Bokningsförfrågan

Vi hjälper dig att paketera ihop en perfekt dag!

Få hjälp med en
härlig upplevelse