Äventyrsbanan i Fjällnora

Äventyrsbanan

Höghöjdsbana

Äventyrsbanan i Fjällnora

En häftig naturupplevelse bland trädtopparna inne i den fantastiska skogen på Fjällnora. Höghöjdsbanan vid vår anläggning är något alldeles extra. Vi har arbetat fram en av Sveriges naturskönaste och häftigaste banor, med över 30 sammanhängande stationer i huvudbanan i två nivåer. En perfekt aktivitet för en grupp som vill utmana sig och ha en riktigt häftig upplevelse.

Äventyrsbanan är byggd som en slinga. Man startar vid ett träd där man klättrar upp till en plattform. Därefter är träden ihopkopplade med olika stationer som linbanor, nät och hängbroar som man använder för att ta sig över till nästa plattform. Hela upplevelsen tar cirka 90 minuter för en grupp på 15 personer.

Det här är en bana byggd för vanliga människor där det också finns möjlighet att själv variera svårighetsgraden. Att röra sig runt i skogen högt uppe bland träden är verkligen mäktigt och speciellt.

En film från en kund på youtube: Äventyrsbanan

Vem kan genomföra aktiviteten Äventyrsbana?

Våra guider möter dig vid Äventyrsbanans reception. Ni blir tilldelade den utrustning ni behöver för att kunna ta er fram genom banan på ett säkert sätt. Därefter får ni en säkerhetsgenomgång där ni går igenom allt ni behöver veta för att möta utmaningen. Sedan startar äventyret… Att klättra runt i trädtopparna säkrade i tjocka vajrar och med sele, hjälm och säkringar ger verkligen en känsla av att vara ute på äventyr. Aktiviteten är inte svår men ändå utmanande.

Det finns två olika nivåer av utmaning på vår äventyrsbana. De flesta kan utan problem klara nivå 1, medan nivå 2 är lite extra utmanande. Man väljer vilken nivå man vill gå i starten av banan. Våra välutbildade guider tar hand om er på ett tryggt och säkert sätt och lotsar er genom banan.

  • 4-30 pers
  • Max 120 kg
  • Min 150 cm

Bokningskalender för sällskap under 4 pers

Bokningskalender för grupp

Säsong
Året runt för gruppbokningar (min 4st) Start varje heltimme.


Öppna avgångar utan krav på minimumantal Maj-sept
Lördagar 12:30 samt 13:30
Söndagar 12:30

Fredagsmys i skogen?

I samarbete med Feskarn erbjuder vi Fredagsmys på äventyrsbanan i form av en privat tur för två inkl middag i vår mysiga grillstuga!

För specialturer är det bästa att kontakta oss för att kolla tillgänglighet då dessa inte alltid ligger ute på bokningskalendern. Äventyrsbanan-privat-tur, nattbana med eld eller grillsöndag med familjen.

Bokningsförfrågan

Vi hjälper dig att paketera ihop en perfekt dag!

Få hjälp med en
härlig upplevelse