Skräckfilmskväll - Uppsala slott – Boka in din grupp!

1:a oktober

Skräckfilmskväll

Scroll

The shining

Hur fungerar det?

En häftig kväll där vi kollar på The shining och käkar popcorn tillsammans. Med bra ljud och storformat finns det alla möjligheter att bli riktigt rädd. I en häftig miljö. Att man får gå tillbaka genom vindarna gör det hela extra speciellt. Vi kommer att vara i det norra tornrummetUppsala slott.

  • En unik upplevelse i en spännande miljö
  • Filmen är 2h 26min
  • Ingår en vandring längs vinden när filmen är slut
  • Pris från 195kr/pp
  • Coronasäkrat

Uppsala slott

Det norra tornrummet

Här sker filmvisningen. En spektakulär lokal som verkligen sticker ut. Här finns en del konst på väggarna i form av 1800-talsklotter från diverse plåtslagare, minnesmärken, signaturer och kryptiska meddelanden skrivet direkt på de råa tegelväggarna. Ett rum värt en stund av ditt liv.

Den spöklika stämningen under kvällen tillsammans med miljön berör alla som är med. Att visa film som en företagsaktivitet eller som enstaka event under hösten har vi testat med ett härligt resultat. Komplett med popcorn och dricka!

Stanley Kubrick

The shining

The Shining är en skräckfilm regisserad av Stanley Kubrick och bygger på romanen av Stephen King. Jack Torrance tar med sig sin familj till det ödsligt belägna Overlook Hotel.

Där ska han arbeta som vaktmästare under lågsäsong samtidigt som han skriver på sin bok. Fasansfulla händelser, galenskap och mord präglar hotellets förflutna. Detta är något som familjen snart kommer att bli varse om..

Boka din biljett här


Vi hjälper dig att paketera ihop en perfekt dag!

Få hjälp med en
perfekt upplevelse