Skräckfilmskväll - Uppsala slott – Boka in din grupp!

Fredagen den 13:e oktober

Skräckfilmskväll

Scroll

Fredagen den 13:e

Hur fungerar det?

En häftig kväll där vi kollar på Fredagen den 13:e och käkar popcorn tillsammans. Med bra ljud och storformat finns det alla möjligheter att bli riktigt rädd. I en häftig miljö. Att man får gå tillbaka genom vindarna gör det hela extra speciellt. Vi kommer att vara i det norra tornrummetUppsala slott.

  • En unik upplevelse i en spännande miljö
  • Filmen är 1h 30min
  • Ingår en vandring längs vinden när filmen är slut
  • Pris från 220kr/pp

Uppsala slott

Det norra tornrummet

Här sker filmvisningen. En spektakulär lokal som verkligen sticker ut. Här finns en del konst på väggarna i form av 1800-talsklotter från diverse plåtslagare, minnesmärken, signaturer och kryptiska meddelanden skrivet direkt på de råa tegelväggarna. Ett rum värt en stund av ditt liv.

Den spöklika stämningen under kvällen tillsammans med miljön berör alla som är med. Att visa film som en företagsaktivitet eller som enstaka event under hösten har vi testat med ett härligt resultat. Komplett med popcorn och dricka!

Jason

Fredagen den 13:e

Det är dags för lägret Crystal att åter öppna sina dörrar. Unga ivriga lägerledare, sprudlande och fulla av idealism och hormoner som rusar genom deras vener, är redo för att roa sina gäster med lekar och annat kul.

Men det finns en lek som du inte hittar i lägrets guidebok. Någon gillar att leka leken “Döda lägerledaren”.

Boka din biljett här


Vi hjälper dig att paketera ihop en perfekt dag!

Få hjälp med en
perfekt upplevelse