Picnic

Varje helg dukar vi upp Uppsalas kanske mest välbesökta och populäraste brunch i vår restaurang. En välfylld cocktail bar, kalla läskande drycker, kallskuret, nygräddat bröd, ett dignande salladsbord och massor av varma rätter.

  • Centralstation

Restaurang Nobel

Nobel är en perfekt lokal att abonnera för tillställningar över 10 personer. Lokalen kan anpassas efter dina önskemål och passar för både styrelsemiddag, födelsedagsfest till släktträff.

  • Centralstation

Cajsas på slottet

På Uppsala Slott kan du ta en fika eller äta en lättare måltid i anrik, levande och konstnärlig miljö mitt i hjärtat av staden. På menyn hittar du bland annat Cajsa´s smörrebröd och Afternoon tea.

  • Slottet

Restaurang Jay Fu

America meets Asia – in the heart of Uppsala, Sweden. At Jay Fu’s, we serve the best from the East and West; hearty meat dishes from the grill that mingle with Asian specialities and taste experiences.

  • Saluhallen

Stationen

Här har vi skapat ett brasserie med en smak av Paris, en bar med 
Londons puls och ett café med en doft av Rom. Tre europeiska klassiker med mat och dryck
 som aldrig går ur tiden.

  • Centralstationen

Aaltos

Mellan pelarna under Alvar Aaltos berömda hus i Uppsala ligger vår italienska grill. En generös mötesplats och en hyllning till den finske världsarkitekten Alvar Aalto, hans kärlek till Italien och renässansen.

  • Sysslomansgatan

Restauranger i Uppsala


Det finns ett stort utbud av restauranger i Uppsala, både i toppklass och i det nedre segmentet. Vi har valt att rekommendera endast de vi själva har provat och gillar skarpt. När det kommer till mat och dryck på restaurang i Uppsala så är utbudet både stort och bra. Vi har allt från Miss Voon och Melker Andersson till The Bishop arms med prisbelönta kockar och kockinnor.

Om man vill ha en burgare och en bärs så finns det gott om ställen som serverar hamburgare av hög kvalité som Dylans grill eller Picnic. Om du vill ha en trerätters och en drink så kanske boka in något med gruppen på Cajsas kök på slottet i Vasasalen.

Bokningsförfrågan

Steg 1 av 2 - Kunduppgifter

50%
  • :
  • Ange ett värde större än eller lika med 1.