Souvenirer i Vasaborgen

Från midsommar kommer du kunna shoppa loss i vår nya souvenirshop i den mäktiga entrén till Vasaborgen. I de gamla ruinerna hittar du allt från Uppsalatypiska souvenirer från Emelie Ek design till Kerstin Landströms fina filtar. Men även en hel del annat som Dalahästar, älgar och andra roliga grejer. Ta en selfie på Drottning Christinas tron eller håll i det historiska kungaäpplet och visa för värden att även du kan bli kung eller drottning.

Men vill du ha en dalahäst som ser ut som en älg så finns det självklart också! Vi hoppas kunna erbjuda ett sortiment som får dig att vilja ta med dina gäster och skämma bort dem med Uppsalas mysigaste miljö.

Vasaborgen har öppet varje dag från midsommar och fram till sommarlovet slutar i slutet på augusti därefter på helgerna fram till slutet av september. Året runt går det alltid att boka privata visningar eller spökvandringar för företaget eller skolklassen. Souvenirshopen håller öppet när Vasaborgen är öppen.

Om du har en grupp och vill komma till butiken utanför ordinarie öppettider så går det ibland att ordna. Slå oss en signal så försöker vi lösa det!

Öppettider Vasaborgen

Maj-sept – lör-sön 10-18
Från midsommar fram till sommarlovet slutar är Vasaborgen öppen varje dag 10-18.

Året runt för gruppbokningar. Historiska visningar och spökvandringar. I övrigt är souvenirbutiken öppen när Vasaborgen är öppen.

LADDA NED PRODUKTBLAD