Kreativa uppdraget

90 minuter – 100 uppdrag. Den här aktiviteten utförs inne i centrala Uppsala eller på Fjällnora och passar bra för grupper mellan 6-1000 personer. Finns möjlighet att skräddarsy för andra geografiska platser också. Vi jobbar ofta med Kreativa uppdraget för stora grupper eller tillfällen då tiden är viktig att kontrollera för flödets skull. En superkul och spännande aktivitet där delar av aktiviteten är möjlig att skräddarsy med egna uppdrag eller frågor.

Spelet är en fartfylld poängjakt som utspelas i stadsmiljö. Deltagarna får 100 uppdrag att lösa, alla värda olika poäng. Fel svar ger poängavdrag och man kan svara PASS för att hoppa över frågan – det gäller att prioritera! Hitta, klura, fota, ring, skapa! Den grupp som är mest kreativ brukar ro hem segern! Spelet avslutas med poängräkning och prisutdelning.

Vem kan genomföra aktiviteten Kreativa uppdraget?

Alla som gillar spänning, tävling, uppdrag och allt annat som gör livet skoj är precis rätt för denna aktivitet! I Kreativa uppdraget kan alla delta. Aktiviteten lämpar sig väl för större grupper där tid och organisation av eventet är av vikt. Den är den perfekta aktiviteten att kombinera med en konferens eller årsmötet för föreningen för att ge den där boosten till gruppen som kan vara utmanande att få till i mötessituationer.

Säsong

Året runt. Minsta antal för att kunna köra denna aktivitet är 6 personer.

NYHET Utmana en konkurrent! Vi åker personligen dit och räcker över en officiell utmaning samt filmar och lägger upp i våra kanaler till konkurrentens förtret.

LADDA NED PRODUKTBLAD