Klassresa

På Fjällnora friluftsgård vid sjön Trehörningen utanför Uppsala har GO Adventure Uppsalas häftigaste center för klassresa med fokus på gruppsamarbete och äventyr.

Två dagars klassresa med flottbygge/Kreativa uppdraget och höghöjdsbana i grundpaketet. Sov i mysiga jättekåtor och laga mat över öppen eld. Känn hur naturen omger er samtidigt som ni har tillgång till alla typer av bekvämlighetsinrättningar.

Äventyrsbanan är byggd för vanliga människor där det också finns möjlighet att själv variera svårighetsgraden. Höghöjdsbanan vid vår anläggning är något alldeles extra, där har vi arbetat fram en av Sveriges naturskönaste och häftigaste banor med över 30 sammanhängande stationer i huvudbanan i två nivåer. Beroende på ålder så kan man välja vilken nivå man vill klättra på. Nivå 1 är från året då man fyller 12 år och nivå två är för de lite äldre. Aktiviteten tar mellan 2-3 timmar för en klass beroende lite på hur många elever det är.

Hur går det till när man åker på klassresa?

Ni checkar in på Äventyrsbanan klockan 12:00 dag 1. Därefter väntar installation i kåtorna och dagens första aktivitet som antingen är Kreativa uppdraget alternativt flottbygge nere på stranden.

Ni har tillgång på kylskåp, toaletter, ved och grillar. Dvs självhushåll. Matpaket för 500kr/pp finns att beställa. Resten av dagen gör ni precis vad ni känner för. Spelar fotboll, badar, beachvolley, fiskar, kanoter mm. Dag 2 klockan 10:00 är det dags för den spännande höghöjdsbanan och runt klockan 13:00 är ni redo för hemfärd.

Skolklasser från 5:e klass till gymnasiet

Gå direkt till bokningskalendern —>

LADDA NED PRODUKTBLAD