Kickoff med familjen

Idén om att hjälpa andra har alltid varit en stark drivkraft i verksamheten. Nominera en familj!

GO Adventure AB bjuder en familj på sommaraktiviteter under en helg i aug-sept! Med våra partners Akademihotellet och Dryck & mat ger vi en familj möjligheten att få en riktigt spännande helg tillsammans.

  – Vi har märkt att våra aktiviteter lämpar sig väldigt bra för att köra teambuilding även med familjen. Inte bara företag behöver jobba bättre ihop. 

Genom att bygga starkare band, bättre kommunikation och att uppleva saker tillsammans skapar vi förutsättningar för att relationer ska kunna göras mer hållbara. Att äntligen få möjligheten att förverkliga den här idén är så otroligt tillfredsställande säger Jonathan Tigrar VD för GO Adventure.

Vad kommer familjen att få uppleva?

Familjen kommer att få bo på det mysiga Akademihotellet i Pelle Svanslös kvarteren, testa på Äventyrsbanan i Fjällnora och gå en kulturhistorisk takvandring på Uppsala slott samt äta en god middag utan att behöva oroa sig för notan på den härliga restaurangen Dryck & mat vid centralstationen.

Vi vill hjälpa till om vi kan och samtidigt inspirera andra att dela med sig av sitt överskott. Om man engagerar sig i goda ting så kommer gott tillbaka och vad kan vara finare än att se en familj vara glad och lycklig?

Hur går det till?


Våra guider möter dig vid Äventyrsbanans reception och ni blir tilldelade utrustning ni behöver för att kunna ta er fram genom banan på ett säkert sätt. Därefter har ni er säkerhetsgenomgång där ni går igenom allt ni behöver veta för möta utmaningen. Sedan startar ni äventyret.. Klättringen är enkel men utmanande mentalt. Våra skickliga guider peppar och hjälper till. Alla kan klara nivå ett och vill man ha mer utmaning så finns det en våning till.

Vem kan genomföra äventyrsbanan?

Det finns två olika nivåer av svårighet så de flesta kan utan problem klara nivå 1. Nivå 2 är lite extra utmanande. Man väljer vilken nivå man vill gå i starten av banan. Våra välutbildade guider kommer på ett tryggt och säkert sätt ta hand om er och lotsa er genom banan.

För att boka enstaka biljetter så har vi öppna turer varje helg. För att boka egen grupp vilket går att göra alla dagar i veckan, klicka på den gröna knappen under kalendern där det står ”Boka grupp”

Vilka kan söka?

Man kan nominera sin egen familj eller en annan familj som behöver komma iväg och få en äventyrlig helg tillsammans i Uppsala. Någon som annars inte har möjligheten. 

På vår Facebooksida pågår just nu en nomineringstråd där alla kan skriva sin motivering till varför just en viss familj skulle behöva denna hjälp.

https://www.facebook.com/aventyrsbanan/

_

Vem kan genomföra en äventyrsbana/takvandring

Det finns två olika nivåer av svårighet på vår äventyrsbana så de flesta kan utan problem klara nivå 1. Nivå 2 är lite extra utmanande. Man väljer vilken nivå man vill gå i starten av banan. På takvandringen gäller ungefär samma sak men den är inte fysisk. Våra välutbildade guider kommer på ett tryggt och säkert sätt ta hand om er och lotsa er genom banan. Åldersgräns 10år.

LADDA NED PRODUKTBLAD – Äventyrsbanan

LADDA NED PRODUKTBLAD – Takvandring

Mer information om Fjällnora friluftsgård Klicka här

Vem avgör vem som får komma?
En jury bestående av representanter från GO Adventure, Akademihotellet samt Dryck & mat bedömer nomineringarna och väljer en familj som får äran att komma och köra kickoff.

Vad ingår?
Biljetter till äventyrsbanan dag 1 (lördag12:30) och takvandring dag 2 (söndag 12:00) Middag på Dryck och mat 18:00 samt övernattning och frukost på Akademihotellet.

Ansök i tråden:
https://www.facebook.com/aventyrsbanan/