Första hjälpen inkl HLR med hjärtstartare

Lär dig att rädda liv!

GO Adventure utökar sina aktiviteter med HLR med hjärtstartare och Första hjälpen. HLR är en färskvara och behöver övas varje år. Vi har kursen för er grupp! En utbildning i HLR och första hjälpen som egentligen är två olika utbildningar men som vi slagit ihop tar bara tre timmar och kommer ge er kunskap ni har nytta av hela livet!

Att kunna rädda livet på sin kollega eller på någon ur sin familj känns väldigt viktigt. Vi visar med små medel hur detta går till och ni får samtidigt öva under realistiska former på er arbetsplats med våra certifierade instruktörer.

Självklart erhåller ni ett certifikat efter genomgången kurs. En HLR inkl. Första hjälpen kurs kostar inte mer än 595kr/pp. Vi kommer till er och allt material ingår, inkl förbandsmateriel, övningsdockor, certifikat mm

Vem kan genomföra utbildningen och varför?

Alla kan vara med på detta, dock vill vi gärna veta om det finns några begränsningar i gruppen innan ni kommer så att guiden kan anpassa utbildningen på ett bra sätt.

En livsviktig kunskap samtidigt som vi bygger ert teams självförtroende att kunna agera i en nödsituation.

Säsong

Året runt för gruppbokningar. Minsta antal för att kunna köra denna aktivitet är 10 personer. Den här nödvändiga aktiviteten är en livsviktig kunskap och något som bygger upp en känsla av säkerhet och att man faktiskt kan agera på en olycksplats. Det är de första minuterna som folk dör och med enkla medel kan vi ge första hjälpen och kanske rädda någons liv.

LADDA NED PRODUKTBLAD