Äventyrsbana i Fjällnora

En häftig naturupplevelse bland trädtopparna inne i den fantastiska skogen på Fjällnora. En äventyrsbana är byggd som en slinga. Man startar vid ett träd där man klättrar upp till en plattform. Därefter är träden ihopkopplade med olika stationer som linbanor, nät och hängbroar som man använder för att ta sig över till nästa plattform. En riktigt speciell känsla att vara däruppe i trädtopparna tillsammans med fåglar och ekorrar.

Det här är en äventyrsbana byggd för vanliga människor där det också finns möjlighet att själv variera svårighetsgraden. Höghöjdsbanan vid vår anläggning är något alldeles extra, där har vi arbetat fram en av Sveriges naturskönaste och häftigaste banor med över 30 sammanhängande stationer i huvudbanan i två nivåer. Här kan du inte bara njuta av naturen, det finns kaffe också! Alltid ekologiskt hos oss på GO Adventure. Sedan har vi våra enastående guider som vi hoppas kommer ge er en härlig upplevelse!

Hur går det till?


Våra guider möter dig vid Äventyrsbanans reception och ni blir tilldelade utrustning ni behöver för att kunna ta er fram genom banan på ett säkert sätt. Därefter har ni er säkerhetsgenomgång där ni går igenom allt ni behöver veta för möta utmaningen. Sedan startar ni äventyret.. Klättringen är enkel men utmanande mentalt. Våra skickliga guider peppar och hjälper till. Alla kan klara nivå ett och vill man ha mer utmaning så finns det en våning till.

Vem kan genomföra äventyrsbanan?

Det finns två olika nivåer av svårighet så de flesta kan utan problem klara nivå 1. Nivå 2 är lite extra utmanande. Man väljer vilken nivå man vill gå i starten av banan. Våra välutbildade guider kommer på ett tryggt och säkert sätt ta hand om er och lotsa er genom banan.

För att boka enstaka biljetter så har vi öppna turer varje helg. För att boka egen grupp vilket går att göra alla dagar i veckan, klicka på den gröna knappen under kalendern där det står ”Boka grupp”


LADDA NED PRODUKTBLAD

Mer information om Fjällnora friluftsgård Klicka här