Tre tips för en roligare arbetsplats! | GO Adventure

Tre bra tips på hur du skapar en roligare arbetsplats!

  1. Gör saker tillsammans
  2. Upplevelser är som nycklar att låsa upp relationer
  3. Gruppera om och överraska
Arbetsplats

Så här skapar du med enkla medel en roligare arbetsplats!

Det spelar inte någon roll vad ni gör tillsammans så länge det innebär att ni genomför det ihop. Tex laga frukost en dag i månaden tillsammans, eller ha korvgrillningslunch. Det viktiga är att när man gör “andra” saker än det man normalt gör så fördjupar man relationerna.

Boka in en lite större upplevelse då och då. Det kan vara en walk and talk eller om någon i gruppen besitter någon speciell färdighet som den kan lära ut på en timme.

Möblera om lite på kontoret eller fixa en ny kaffemaskin som en barista kommer och kör kaffeprovning med gruppen om. Det handlar om att skapa situationer som går utanför det vanliga. Att göra och att vara aktiv är nyckeln du ska leta efter.

Vi körde HLR-utbildning och det var en superbra aktivitet för oss. Vi fick inte bara lära oss att rädda livet på varandra utan vi hade väldigt kul också! Anna Lindgren - Mindustry

Om man regelbundet och med lite tanke bakom så kan man skapa en otroligt stark sammanhållning och få med alla på tåget som man vill. Detta är smörjmedel för att få teamet att fungera bättre och bli mer effektiva.

Om du vaknar på morgonen och vet att det kommer bli kul på jobbet för att det innebär också att du blir överraskad och utmanad på olika sätt så blir också motivationen högre.

Fler nyheter

Kulturnatten i Uppsala

Kulturnatten i Uppsala