Alla hjärtans dag ❤️ | GO Adventure

Alla hjärtans dag 2021

Att göra något speciellt med den man älskar är förstås roligt! Att kunna överraska med något ovanligt och härligt. Här kommer ett litet tips på en härlig aktivitet för Alla hjärtans dag.

Börja dagen med att bjuda på en god frukost. I år är det på en söndag så det är idealiskt att starta lugnt och mysigt! Kanske starta med en kaffe på sängen och därefter en morgonpromenad om det är fint väder. När ni kommer hem gör en god egen hotellfrukost med ägg och bacon, våfflor och färskpressad juice. Lyxa till det helt enkelt!

Sedan tar ni er upp mot slottet och träffar er guide som väntar på borggården. Ni är helt själva med guiden och under er tur så kommer ni få både lära er spännande saker om slottet och se ställen som är unika. Trapphuset dit gästerna till landshövdingen går, delar av vinden, tornrummet och sedan ut på taket.

Ni kommer ha varma overaller på er så oavsett väder kommer ni vara varma och sköna under turen. När ni kommer halvvägs ut på taket dukar guiden upp lite kaffe och fika medan ni ser ut över vår fina stad.

Läs mer här och skicka bokningsförfrågan här

Kärlek på taket