Vem blir Årets modiga Lucia 2019?

Temat är mod och att övervinna rädsla. Nominera dig själv eller någon du tycker varit modig så får den chansen att vara Lucia på slottstaket den 13:e december!

Förra årets modiga Lucia var Anna-Lena Holmström – Regionchef för Svenskt näringsliv som på ett personligt plan utmanat sig själv och sina rädslor under det gångna året. Nu är det dags för henne att lämna över kronan. Detta kommer ske på Vakna Uppsala den 12:e december.

Genom att bygga överbrygga rädslor, bli bättre på att hantera rädslor och att uppleva saker tillsammans skapar vi förutsättningar för att relationer ska kunna göras mer hållbara. Att äntligen få möjligheten att befästa den här traditionen på slottet är så otroligt tillfredsställande säger Jonathan Tigrar VD för GO Adventure.

Vad kommer den nominerade att få uppleva?
Under Vakna Uppsalas frukostmöte den 12/12 kommer en mindre kröningscermoni att genomföras. Därefter kommer den nya Lucian att få vara 2019 års Modiga Lucia på slottstaket den 13/12 klockan 19:00 då tåget går ut genom den norra kupolen på Uppsala slott. En oförglömlig upplevelse!

Vilka kan nomineras?

Man kan nominera sig själv eller någon annan för att man under året varit modig och gjort något som kan vara inspirerande för andra. Någonting som har gjort att man övervunnit sin rädsla för något som tidigare har begränsat en eller stått i vägen.

Det är alltså en händelse eller utmaning som någon har antagit och genomfört trots att man varit rädd. Dvs mod. Det är inte antalet nomineringar utan vad personen i fråga har genomfört under 2019 som betyder något i motiveringen.

GO Adventure teamet tillsammans med Vakna Uppsala väljer sedan ut vinnaren får ta emot kronan från förra årets modiga Lucia på Vakna Uppsala den 12/12.

Nominera här!

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.