Lilla paketet möhippa svensexa - Takvandring äventyr

Lilla paketet för möhippa/svensexa

Äventyrsbanan, cityuppdrag eller takvandring

Scroll

Uppsala slott

Takvandring

Uppsalas bästa utsikt!

Välkommen till Uppsala slott med dess magnifika utsikt och spännande historia! Slottet byggdes ursprungligen 1549 och har sedan dess varit ett landmärke för Uppsala. Och nu får ni möjlighet att följa med och vandra på slottstaket!

Under aktiviteten berättar en guide om slottet och dess historia, och om staden Uppsala som breder ut sig under dina fötter. En spännande och säker upplevelse för gruppen.

Efter turen bjuder vi på kaffe och bulle!

  • 595kr/pp
  • Upp till 20 pers
  • Spännande
  • Bästa utsikten

Fjällnora friluftsområde

Äventyrsbanan

En häftig naturupplevelse bland trädtopparna inne i den fantastiska skogen på Fjällnora.

Höghöjdsbanan vid vår anläggning är något alldeles extra. Vi har arbetat fram en av Sveriges naturskönaste och häftigaste banor, med över 30 sammanhängande stationer i huvudbanan i två nivåer. En perfekt aktivitet för en grupp som vill utmana sig och ha en riktigt häftig upplevelse.

Äventyrsbanan är byggd som en slinga. Man startar vid ett träd där man klättrar upp till en plattform. Därefter är träden ihopkopplade med olika stationer som linbanor, nät och hängbroar som man använder för att ta sig över till nästa plattform. Hela upplevelsen tar cirka 90 minuter för en grupp på 15 personer.

Det här är en bana byggd för vanliga människor där det också finns möjlighet att själv variera svårighetsgraden. Att röra sig runt i skogen högt uppe bland träden är verkligen mäktigt och speciellt.

En film från en kund på youtube: Äventyrsbanan

City challenge

Kreativa uppdraget

90 minuter – 100 uppdrag! Den här aktiviteten utförs inne i centrala Uppsala.

Kreativa uppdraget är perfekt för grupper samt tillfällen då tiden är viktig att kontrollera för flödets skull. En superkul och spännande aktivitet i stan. Ni utforskar och får möjlighet att spöa det andra laget på ett roligt sätt!

Spelet är en fartfylld poängjakt där deltagarna får 100 uppdrag att lösa, alla värda olika poäng. Fel svar ger poängavdrag och man kan svara PASS för att hoppa över frågan. Det gäller att prioritera! Hitta, klura, fota, ring, skapa — den grupp som är mest kreativ brukar ro hem segern. Spelet avslutas med poängräkning och prisutdelning.

Bokningsförfrågan

Vi hjälper dig att paketera ihop en perfekt dag!

Få hjälp med en
perfekt upplevelse