Konferens och event Uppsala - Boka in er konferens idag!

Äventyrsbana, takvandring eller Kreativa uppdrag

Konferenspaket 2 i naturen eller på slottet

Scroll

Äventyrsbanans

Konferens

Var ska ni ha er nästa konferens eller möte?

Att ha sin konferens här på Fjällnora är att vara ute i naturen. Skogsbad, naturskönt och fågelkvitter gör konferensen annorlunda och mysig. Projektor i kåtan finns att tillgå precis som blädderblock och whiteboard. Eller varför inte ha en helt analog konferens med bara brasa och samtal?

I det här paketet har ni först möte i vår konferenskåta men självklart startar ni med lite gofika så man kommer igång. Projektor, blädderblock mm finns tillgängligt. Efter ett 90min möte så är det dags för aktivitet och i detta paket finns det Äventyrsbanan eller Kreativa uppdraget att välja mellan.

Efter aktiviteterna blir det en god lunch tillsammans!

När vi är klara med lunchen fortsätter mötet eller presentationen i cirka 90 minuter innan det är dags för aktivitet nummer två och även här kan ni välja att köra Äventyrsbanan eller Kreativa uppdraget. Efter aktiviteten blir det en sista liten fika och avrundning av dagen innan ni beger er hemåt!

  • Från 395kr/pp
  • Upp till 50 personer
  • Magiskt
  • Ta steget

Uppsala slott

Konferera i Uppsalas mäktigaste lokal?
I det norra tornrummet ryms upp till 50 personer i den häftigaste lokalen i Uppsala. Med en takhöjd på 18m och en yta på närmare 200kvm så finns möjligheter för alla typer av event, konferenser eller möten. Projektorer, skärmar, ljudsystem och en magisk belysning gör detta rum till en unik plats utan att egentligen vara dyrare än en vanlig konferenslokal.

Men ingen glömmer de tunga 1700-talsbjälkarna som vilar under kupolen, eller byggklottret på de gamla tegelväggarna. Med ljusinsläpp runt hela rummet får det ett verkligt angenämt ljus från de stora fönstren som vätter i alla väderstreck.

I det här paketet har ni först möte i vårt vackra tornrum men självklart startar ni med lite gofika så ni kommer igång. Projektor, blädderblock mm finns tillgängligt. Efter ett 90min möte så är det dags för aktivitet och i detta paket finns det Takvandring eller Kreativa uppdraget att välja mellan.

Efter aktiviteterna blir det en god lunch tillsammans!

När vi är klara med lunchen fortsätter mötet eller presentationen i cirka 90 minuter innan det är dags för aktivitet nummer två och även här kan ni välja att köra Takvandring eller Kreativa uppdraget. Efter aktiviteten blir det en sista liten fika och avrundning av dagen innan ni beger er hemåt!

Bokningsförfrågan

Vi hjälper dig att paketera ihop en perfekt dag!

Få hjälp med en
perfekt upplevelse