Med Jonathan Tigrar

Föreläsning

Vad är du rädd för?

Föreläsning

Visste du att man kan använda samma teknik för att hantera en farlig kille i en krogmiljö som för en ekonomiassistent på hög höjd? Hur detta kommer sig går Jonathan igenom i detalj i sin föreläsning. Det handlar om rädslor, och att våga. Om hur man förebygger att rädslan tar makten. Det kallas vild kunskap och innebär samlad erfarenhet av de bästa lärdomarna.

GO Adventure är ett aktivitets- och eventbolag som genom upplevelser av annorlunda karaktär får människor att våga ta steget och samtidigt bygga starka relationer med varandra. Med erfarenhet från att peppa över 50 000 personer att våga göra saker som de hade tvivel om, har vi skapat ett sätt att arbeta med människor som är utöver det vanliga.

Med aktiviteter som takvandring på slottet, äventyrsbanan i Fjällnora, Pelle Svanslös och flera spännande uppdrag i city är GO Adventure aktivitetsföretaget som har höjt ribban för upplevelser i Uppsala.

  • 20000kr
  • 75min
  • Intressant
  • Verktyg att hantera rädsla

Vem är han?

Jonathan, grundare och vd på GO Adventure, mångsysslare och entreprenör, har lång erfarenhet av att jobba i problemfyllda miljöer i den privata säkerhetsbranschen både i Sverige och internationellt. I dessa miljöer har han haft nytta av sina kunskaper och erfarenheter från upplevelseaktiviteterna då det handlar om ett högt säkerhetstänk samtidigt som bemötandet av människor i svåra situationer är avgörande.

Bokningsförfrågan

Vi hjälper dig att paketera ihop en perfekt dag!

Få hjälp med en
härlig upplevelse