Fjällnora - Uppsalas största friluftsområde nära Stockholm.

Uppsalas största rekreationsområde

Fjällnora friluftsområde

Fjällnora friluftsområde

Uppsalas största rekreationsplats

Fjällnora ligger strax öster om Uppsala med hela tre badplatser, en stor härlig sandstrand, ett nudistbad samt hundbad för att passa alla smaker. På området finns en restaurang som drivs av Uppsala kommun, stugby, camping och en rad rekreationsaktiviteter. Från och med sommaren 2022 så har vi också Fjällnora Beach club med härliga kaffedrinkar, mjukglass och slush som drivs av GO Adventure.

Förutom båtuthyrning med både roddbåtar, trampbåtar, kanoter, kajaker och SUP finns här badtunnor och bastu nere vid sjön som går att hyra. Andra saker på området är förstås äventyrsbanan som drivs av oss samt härliga kåtor att ha konferens, middagar och fest i. Beachvolley, fotbollsplan, kolmila och en massa olika vandringsleder finns också här. På vintern är det många som kommer hit och åker långfärdsskridskor på sjön som plogas av kommunen. Men glöm inte att besöka vår Beach club för skönt häng!

  • Badplats
  • Restaurang
  • Öppet alla dagar
  • Stugby & camping

Kontaktuppgifter

För att boka någon av kommunens aktiviteter dvs stugor, båtar, vildmarksrelax mm ringer ni enklast direkt till serveringen på Fjällnora. Kontaktuppgifter till serveringen finns nedan:

Öppettider
Lågsäsong sept-april 11:00-16:00
Högsäsong maj-aug 10:00-20:00

Kontakt
Telefon: 018-7270610
Mail: fjallnora@uppsala.se

Säsong för Fjällnora

Året runt 

Öppettider
Alla dagar – året runt

Sept-april 11:00-16:00
Maj-Aug 10:00-20:00

Vi hjälper dig att paketera ihop en perfekt dag!

Få hjälp med en
perfekt upplevelse