Filmkväll för barn - Uppsala slott – Boka in din grupp!

Torsdagen den 12:e oktober

Lilo & Stitch

Scroll

Lilo & Stitch

Hur fungerar det?

En häftig kväll där vi kollar på Lilo & Stitch och käkar popcorn tillsammans. Med bra ljud och storformat finns det alla möjligheter att det blir riktigt mysigt. I en häftig miljö. Att man får gå tillbaka genom vindarna gör det hela extra speciellt. Vi kommer att vara i det norra tornrummetUppsala slott.

  • En unik upplevelse i en spännande miljö
  • Filmen är ca 1h 30min
  • Ingår en vandring längs vinden när filmen är slut
  • Pris från 145kr/pp

Uppsala slott

Det norra tornrummet

Här sker filmvisningen. En spektakulär lokal som verkligen sticker ut. Här finns en del konst på väggarna i form av 1800-talsklotter från diverse plåtslagare, minnesmärken, signaturer och kryptiska meddelanden skrivet direkt på de råa tegelväggarna. Ett rum värt en stund av ditt liv.

Den spöklika stämningen under kvällen tillsammans med miljön berör alla som är med.

Barnfilm

Lilo & Stitch

Den klonade utomjordingen experiment 626 blir på planeten Turo förvisad till exil av Förenade Galaktiska Federationen. När han fraktas till en asteroid ombord på ett fångstskepp lyckas han rymma och beger sig till lilla Hawaii på Jorden.

Där blir han överkörd av en lastbil och misstas för en hund. Han blir såld till den lilla Hawaiianska flickan Lilo, som mest av allt på jorden önskar sig en vän. Lilo döper 626 till Stitch. Stitch visar sig vara en busig liten varelse men får också lära sig att förstå begreppet “Ohana” (familj) och han och Lilo ger sig ut på äventyr ihop.

Förenade Galaktiska Federationen anser dock att Stitch är en fara för allmänheten på Jorden, varpå de skickar alienfigurerna Jumba och Pleakly för att fånga in Stitch igen, något som Lilo försöker stoppa till varje pris.

Boka din biljett här


Vi hjälper dig att paketera ihop en perfekt dag!

Få hjälp med en
perfekt upplevelse