Äventyrsbanan privat tur är en härlig upplevelse för två!

Privat tur

Äventyrsbanan

Scroll

Äventyrsbanan

Privat tur

Om du vill uppleva äventyrsbanan utan massor av folk så är en privat tur för två den perfekta upplevelsen för dig som vill ta med dig din partner eller dejt på en häftig och fysisk upplevelse där ni är själva med guiden på banan.

Ett utmärkt tillfälle att ställa den där frågan ❤️ eller för att fira ett av alla era minnen som bröllopsdag eller födelsedag. En riktigt häftig, annorlunda upplevelse tillsammans med den du älskar. Att göra något spännande tillsammans skapar starka relationer och minnen att se tillbaka på. Kombinera med lyxig skaldjursmiddag från Feskarn.

  • 2495kr
  • 2 pers
  • Intressant
  • Ta steget

Skogen på Fjällnora

Skogen på Fjällnora består av flerhundraåriga tallar där vi försiktigt byggt iordning en spännande klätterbana uppe i träden. Utsikten från plattformarna och ljuden som kommer från skogen upplevs alltid som magiska. Att få vara där tillsammans med någon man tycker om är väldigt fint.

När man bokar en privat tur är det bara ni två som är i fokus. Ibland kanske några andra gäster stannar till och kikar men vår guide följer med och peppar på precis lagom avstånd hela tiden. När ni kommer ner väntar lite fika.

Bokningsförfrågan

Vi hjälper dig att paketera ihop en perfekt dag!

Få hjälp med en
perfekt upplevelse