Vem blir Årets modiga Lucia

2020

Lucia i Uppsala

Vem blir årets modiga Lucia 2020?

Temat är mod och att övervinna rädsla. Nominera dig själv eller någon du tycker varit modig så får den chansen att vara Lucia på slottstaket den 13:e december!

2018 års modiga Lucia var Anna-Lena Holmström – Regionchef för Svenskt näringsliv som på ett personligt plan utmanat sig själv och sina rädslor under det gångna året. 2019 var det Cilla Fischers tur att ta över kronan från Anna-Lena. Cilla är marknadschef för Sirius fotboll.

Nu är det dags för henne att lämna över kronan. Vem blir det i år?

Genom att bygga överbrygga rädslor, bli bättre på att hantera rädslor och att uppleva saker tillsammans skapar vi förutsättningar för att relationer ska kunna göras mer hållbara. Att äntligen få möjligheten att befästa den här traditionen på slottet är så otroligt tillfredsställande säger Jonathan Tigrar VD för GO Adventure.

Vad kommer den nominerade att få uppleva?

Den 12/12 kommer en mindre kröningscermoni att genomföras. Därefter kommer den nya Lucian att få vara 2020 års Modiga Lucia på slottstaket den 13/12 klockan 19:00 då tåget går ut genom den norra kupolen på Uppsala slott. En oförglömlig upplevelse!

 

Gemenskap

Ovärdeligt

13/12 2020

Adrenalin

Vem kan nomineras?

Man kan nominera sig själv eller någon annan för att man under året varit modig och gjort något som kan vara inspirerande för andra. Någonting som har gjort att man övervunnit sin rädsla för något som tidigare har begränsat en eller stått i vägen.

Det är alltså en händelse eller utmaning som någon har antagit och genomfört trots att man varit rädd. Dvs mod. Det är inte antalet nomineringar utan vad personen i fråga har genomfört under 2020 som betyder något i motiveringen.

GO Adventure teamet tillsammans med Heja Uppsala väljer sedan ut vinnaren som får ta emot kronan från förra årets modiga Lucia.

Nominera här!

Vi hjälper dig att paketera ihop en perfekt dag!

Få hjälp med en
perfekt upplevelse