Stadsjakten Uppsala

Gruppen delas in i mindre grupper om 5-10st som på tid ska utföra uppdrag tillsammans i stadsmiljö. Tävla mot varandra i denna kluriga aktivitet i DaVincikodens fotspår.

Varje lag får en säck med uppdrag, första förband, kompass, måttband, tunt rep och ibland lite andra prylar. Därefter utses en gruppledare. Introt tar ca 15 minuter sen startar racet som håller på i 90 minuter. Fem uppdrag som alla innehåller en geografisk plats. Väl på plats ska det utföras ett uppdrag eller hittas en ledtråd.

För varje ledtråd som hittas kommer ni närmare slutdestinationen. Målet är såklart att komma först! Med inspiration från Davincikodens spännande upplägg manövrerar ni er fram bland gåtor och koder, mystiska meddelanden och adrenalin.

Vem kan genomföra Stadsjakten?

Räkna med cirka 90 minuters rask promenad. I den här aktiviteten är allt tillåtet förutom att splittra gruppen. Man kan muta spelledaren, använda internet för att ta reda på fakta och vill man satsa allt och hyra en taxi för att spara tid, så går det bra.

Framme på slutdestinationen är det prisutdelning och vanligtvis är det en restaurang eller en pub där ni ska spendera kvällen. Målet väljer ni själva. Men den här aktiviteten är ett kul sätt att ta sig dit.

Säsong
Året runt för gruppbokningar

Minsta antal för att kunna köra denna aktivitet är 6 personer.

LADDA NED PRODUKTBLAD