Välkommen till Clarion hotell Gillet

Fem minuter från centralstationen i Uppsala ligger detta helt nyrenoverade hotell med en fantastisk restaurang och ett eget stort härligt SPA.

Bo på Clarion hotell Gillet och upptäck det fantastiska Uppsala. Promenera i vår vackra stad och njut av livet längs ån. Uppsala är fyllt med shopping, aktiviteter, kultur och nöjen. Ett flertal restauranger och pubar finns utöver Kitchen & table som är vår egen prisbelönta restaurang.

Hotellet har 161 rum i flera olika nivåer. 11 konferens och mötesrum gör det här hotellet till ett perfekt ställe att förlägga er nästa konferens eller möte. På Selma SPA som ligger högst upp finns flera pooler och härliga behandlingsrum.

Citykärnan

Clarion Hotel Gillet är ett fullservicehotell med fokus på personlig service och en varm välkomnande atmosfär. Mitt i centrala Uppsala. Vi är mötesplatsen för dig, oavsett om du reser i arbetet, privat eller är boende i Uppsala. På hotellet kan du njuta av Selma City Spa och restaurang Kitchen & Table. Välkommen!

Selma City Spa Uppsala

En ovanligt skön start på dagen. En snygg början på en lyckad kväll. Mitt i stan. Spontant eller extra allt. Med eller utan bubbel. I vårt  Selma City Spa är det möjligt att göra absolut ingenting. Inga krav och inga regler. Come as you are. Leave as a star!

Centralt läge

Gillet är ett av Uppsalas mest klassiska hotell och har som sällskapsrum och hotell anor ända från 1800-talet. Dagens hotellbyggnad är från 70-talet och perfekt belägen intill Dragarbrunnstorg med närhet till såväl sevärdheter som shopping, nöjen och Uppsalas centralstation.

Varmt välkommen till oss på Clarion Hotel Gillet – Uppsalas mest levande mötesplats!