Park Inn by Radisson (Uppsala)

Park Inn by Radisson i Uppsala har rötter i historien med Uppsala Konsert & Kongress och Resecentrum, och på gångavstånd från stadens olika attraktioner. Hotellet ligger precis vid centralstationen, där tåget tar dig till Arlanda flygplats på 18 minuter.

Universitetsstaden Uppsala är full med kultur. Missa inte Uppsala domkyrka från 1200-talet, Sveriges högsta kyrka och känd för sin samling av historiska skatter. Missa inte heller Museum Gustavianum med allt från egyptiska mumier till tysk kuriosa. För matälskaren är Uppsalas myllrande kulinariska scen en trevlig bekantskap, med moderna restauranger och hantverksmarknader i centrum.

Historiskt hotell med moderna rum

Precis som staden själv är vårt hotell i Uppsala rikt på historia. Det gamla hantverkargillet hyser idag 95 moderna hotellrum. Samtliga av de inbjudande och bekväma rummen har snabbt WiFi och ger fri tillgång till gym med bastu. I superiorrummen och juniorsviterna ingår även kuddmeny, gratis minibar och badrock samt tofflor.

Den generösa frukostbuffén på restaurang Aperitivo är inkluderad i alla rumspriser. Restaurangens lugna miljö gör den också till en idealisk plats för att avnjuta en välsmakande lunch eller middag på lokala råvaror. Efter maten går du kanske till baren i lobbyn och tar en drink eller lyssnar på musik från vinylspelaren.