Kreativa uppdraget

90 minuter – 100 uppdrag. Den här aktiviteten utförs inne i centrala Uppsala eller på Fjällnora och passar bra för grupper mellan 6-1000 personer. Finns möjlighet att skräddarsy för andra geografiska platser också. Det finns också möjlighet att skräddarsy uppdrag mot en mindre kostnad. Det kan vara att man vill ha med någon typ av omröstning eller kul info om chefen. Möjligheterna är stora med denna aktivitet.

Spelet är en fartfylld poängjakt som utspelas i stadsmiljö. Deltagarna får 100 uppdrag att lösa, alla värda olika poäng. Fel svar ger poängavdrag och man kan svara PASS för att hoppa över frågan – det gäller att prioritera! Hitta, klura, fota, ring, skapa! Den grupp som är mest kreativ brukar ro hem segern! Spelet avslutas med poängräkning och prisutdelning.

Vem kan genomföra Kreativa uppdraget?

Alla som gillar spänning, tävling, uppdrag och allt annat som gör livet skoj är precis rätt för denna aktivitet! I Kreativa uppdraget kan alla delta. Den lämpar sig väl för större grupper där tid och organisation av eventet är av vikt. Den är den perfekta aktiviteten att kombinera med en konferens.

Säsong
Året runt. Minsta antal för att kunna köra denna aktivitet är 6 personer.

NYHET Utmana en konkurrent! Vi åker personligen dit och räcker över en officiell utmaning samt filmar och lägger upp i våra kanaler till konkurrentens förtret.

LADDA NED PRODUKTBLAD